natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 17/09/2024

Yvonne van Mierlo wordt nieuwe bestuurder BrabantWonen

Per 1 januari 2025 wordt Yvonne van Mierlo de bestuurder van BrabantWonen. Yvonne volgt Harrie Windmüller op die eind dit jaar met pensioen gaat. Yvonne van Mierlo is nu algemeen directeur van Ergon in Eindhoven.

Yvonne van Mierlo

Jeroen de Leeuw, voorzitter van de Raad van Commissarissen van BrabantWonen: “Ik ben blij dat we met de benoeming van Yvonne van Mierlo een geschikte opvolger voor Harrie Windmüller hebben gevonden. Yvonne is op bestuurlijk niveau werkzaam geweest in het bedrijfsleven, het sociaal domein en heeft ook als wethouder haar sporen verdiend. Als Raad van Commissarissen zijn we ervan overtuigd dat haar verbindende rol en bestuurlijke ervaring in het brede maatschappelijke veld de organisatie verder zullen brengen”.

Yvonne: “Ik heb veel zin om bij BrabantWonen samen met de betrokken collega’s aan de slag te gaan. In mijn huidige rol als algemeen directeur van Ergon ligt de focus op samenwerking met gemeenten, werkgevers en het sociaal domein. De kracht van samenwerken zie ik ook bij BrabantWonen terug. Als toezichthouder bij WonenBreburg ben ik mij bewust van de maatschappelijke rol van een woningcorporatie. Het is een sector waar alles samen komt, wonen, zorg, welzijn met raakvlakken in onderwijs en werk. Ik pak graag als bestuurder bij BrabantWonen deze verbindende rol op.”

Jeroen: “Als Raad van Commissarissen hebben we altijd constructief en plezierig samengewerkt met Harrie. Voor BrabantWonen breekt er nu een nieuwe fase aan. Wij hebben er vertrouwen in dat onder leiding van Yvonne de organisatie klaar zal zijn voor de toekomst.”

  • Delen