natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
natuurlijk samen
nieuwsoverzicht 02/10/2024

Wijziging samenstelling Raad van Commissarissen

Per 1 oktober is de samenstelling van onze Raad van Commissarissen (RvC) gewijzigd. Zo zijn Jeroen de Leeuw, voorzitter, en Ruud Geelhoed, vice-voorzitter, onlangs afgetreden na het voltooien van hun tweede en tevens laatste benoemingstermijn.

Raad van Commissarissen BrabantWonen

Bestuurder Harrie Windmüller: “Ik heb altijd prettig en constructief samengewerkt met Jeroen en Ruud. Hun expertise en betrokkenheid bij de organisatie was voelbaar en werd zeer gewaardeerd. Ik dank ze dan ook hartelijk voor hun waardevolle bijdrage.”

Ab Groen volgt Jeroen de Leeuw op en is de nieuwe voorzitter van de RvC. Emmy van der Maarel is benoemd tot vice-voorzitter en volgt daarmee Ruud Geelhoed op.

Daarnaast verwelkomen we Harold Willems als nieuw lid van de RvC. Harold is een ervaren toezichthouder binnen de woningcorporatiesector en heeft ruime werkervaring als bestuurder bij onder meer de rechtbank Utrecht en Zeeland-West-Brabant.

Harold geeft aan: “Ik zie wat een corporatie kan betekenen voor huurders en toekomstige huurders, maar ook voor de leefomgeving. Daarbij staat de sector momenteel voor grote opgaven: voldoende geschikte en betaalbare woningen realiseren en verduurzamen, een en ander in een onvoorspelbare politieke omgeving. Ik kan me erg vinden in de visie van BrabantWonen om hierin samen met huurders, medewerkers en maatschappelijke partners tot de beste resultaten te komen en wil me hier graag voor inzetten!”

Harrie Windmüller: “Ik wens Ab, Emmy en Harold veel succes in hun nieuwe rol in de Raad van Commissarissen en ik kijk uit naar de continuering van onze samenwerking”.

  • Delen